Lid worden?

De Nederlandse Vereniging Thailand staat open voor nieuwe leden. Ons lidmaatschapsjaar loopt van september tot september, maar u kunt gedurende het jaar altijd lid worden.

Lidmaatschapstarieven

Tarief

Volwassene 1000 THB per jaar
Senior (65+).
Peildatum is de eerste dag van het verenigingsjaar.
700 THB per jaar
Inwonende kinderen onder 18 jaar.
Peildatum is de eerste dag van het verenigingsjaar.
gratis
Bij aanvang van het lidmaatschap gedurende het verenigingsjaar geldt 10% van het jaarbedrag per resterende maand, met een maximum van 100%.
Peildatum is de eerste dag van de maand van inschrijving.
Men kan van deze mogelijkheid uitsluitend gebruik maken als men gedurende het gehele voorgaande jaar geen lid is geweest.
Bij opzegging van het lidmaaatschap wordt in geen geval restitutie verleend.

Betaling is mogelijk als volgt:

  • Contant tijdens een NVT bijeenkomst aan een van de bestuursleden.
  • qr-code Via een Thaise bank. Bedenk dat het bij de Thaise banken veelal niet mogelijk is de afzender van de betaling te zien. Het helpt ons zeer als u bij de betaling de laatste twee cijfers van het notanummer als satang (baht cent) toevoegt aan het te betalen bedrag. Bovendien verzoeken wij u direct na betaling een e-mail met de transactiegegevens te sturen aan contributie@nvtbangkok.org.
    • Per PromptPay: vrijwel elke Thaise bank accepteert deze betaalwijze zonder kosten. Zend naar mobiel nummer 0651212586 of scan de nevenstaande qr-code. Vergeet niet de SMS-notificatie te activeren.
    • Naar Siam Commercial Bank (SCB): rekening 420-090780-2, t.n.v. Nicolette Helena Hammer