Wine Love Bangkok

wine love bangkok wine love bangkok

Wine Love Bangkok biedt NVT-leden een korting van 20% bij de koop van wijn en 12,5% op bier uit het beschikbare assortiment.

Hierbij gelden de volgende afname minima/criteria.

Afhalen en contant betalen:
Wijnen per fles en bier per 6 flesjes.
Lidmaatschap aan te tonen aan de verkoper met uw geldige Member Bonus Card.
Openingstijden zijn vanaf 11 uur s'ochtends tot 8 uur s'avonds en het telefoonnummer is 02-1016704.
Adres: Crystal Design Center (CDC), 1420/1 Praditmanutham Road, Klongjan, Bangkok. K3 Unit 106, 50 meter van Max Value.

Bezorgen per koerier:
Bier: De minimale order hoeveelheid voor bier is een doos van 20 flessen. In dit geval moeten bij bezorging de bezorgingskosten worden betaald aan de koerier.
Wijn: De minimale orderhoeveelheid bij wijn is 6 flessen met een minimale totale aankoopwaarde van 6000 Thb om aanspraak te maken op gratis levering naar de stad. Mocht het aantal van 6 flessen of de waarde van 6000 Thb niet worden gehaald, dan moeten er bezorgingskosten worden betaald aan de koerier.

TIP: Indien u met een aantal anderen uw bestelling combineert op 1 naam en op 1 afleveradres en daarmede binnen de marges van gratis bezorging blijft, bespaart u extra kosten.

Bij bestelling via 1 van de “social media accounts”, wordt u verzocht een “foto” van uw geldige Member Bonus Card mee te sturen.

Indien u uw bestelling rechtstreeks doet via onze website www.winelovebangkok.com, wordt u verzocht om uw Member Bonus Card gelijktijdig via 1 van de andere media aan ons te doen toekomen.

Na ontvangst van de bestelling en de geldige Member Bonus Card wordt u een rekening gestuurd met daarop vermeld de bestelling, de verkregen korting en het te betalen bedrag.

De verkoop en levering vindt alleen dan plaats wanneer een bewijs van betaling per e-mail, line, messenger. sms of whatsapp is gestuurd naar een van de accounts van WineLoveBangkok.

Bank transfers kunnen worden gedaan naar de:
Bangkok Bank, t.n.v. Mr. Laurent Paul Maurice Hugo Houtappel, No. 9060172302;
Kasikorn Bank t.n.v. Mrs. Ploypailin Houtappel, No. 0031948398.

De Social Media accounts kunnen als volgt worden gevonden:
E-mail: winlovebangkok@gmail.com
Messenger: laurent houtappel
Whatsapp: 0897767278
Line: winelove
Mobiel Laurent: 0897767278

Deze aanbieding loopt van 15 september 2018 tot 1 september 2019 en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties. Voor een overzicht van ons aanbod zie www.winelovebangkok.com.