Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 41 DATUM: 27 juni 2020

Maandborrel

De regels rondom de corona uitbraak worden geleidelijk versoepeld, zodat er weer gewoon geborreld kan worden. De eerste donderdag van de maand, 2 juli, is er weer een maandborrel. Deze wordt gehouden in DET5 waar de gezellige ruimte buiten rond de bar speciaal voor de NVT is gereserveerd.

Det5

Hier kunt u genieten van typische Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen, naast Thaise en westerse gerechten. U kunt hier bijpraten en ervaringen uitwisselen met andere Nederlanders. Iedereen is welkom.

 
  Betreft: NVT Borrel
  Tijd: 2020-07-02 19:00
  Plaats: DET5
  Adres: 41 Sukhumvit Soi 8
  BTS: Nana
 

TM30 registratie versoepeld

tm30

De Thaise regering heeft aangekondigd dat de verplichting voor registratie met het z.g. TM30 formulier minder streng wordt. In grote lijnen komt het erop neer, dat diegenen die al als bewoner op een adres zijn aangemeld (volgens de regels van de TM30 registratie), zich niet elke keer opnieuw hoeven te registreren wanneer ze korte tijd op een ander adres in binnen- of buitenland verblijven en naar het al eerder opgegeven adres terugkeren. Voorwaarde is wel dat dit binnen de periode van de geldende verblijfsvergunning gebeurt.


Help de Wildlife Friends Foundation

Wildlife

Ook de dieren hebben het in deze corona tijd moeilijk. Edwin Wiek, die vorig jaar een interessant verhaal hield tijdens de koffieochtend op de ambassade over zijn organisatie, vraagt om hulp om zijn mooie werk mogelijk te maken. Op deze speciale webpagina kunt u zelf kiezen hoe u wilt helpen.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".