Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 40 DATUM: 13 juni 2020

Borreltijd

Det5

Op de derde dinsdag van de maand (dinsdag 16 juni) is er een maandborrel, naast de gebruikelijke eerste donderdag.

We treffen elkaar bij DET5 in Sukhumvit soi 8 vanaf ongeveer 19 uur. In de gezellige buitenomgeving kunt u genieten van typische Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen, naast Thaise en westerse gerechten.

En natuurlijk bijpraten met andere Nederlanders.

Er zijn altijd wel mensen aanwezig die raad kunnen geven over allerlei zaken als visa, rijbewijzen, bankzaken enz. Iedereen is welkom.


Enquête Nederlandse overheid

Enquete

Bijna iedere Nederlander die korte of langere tijd in het buitenland woont moet wel een keer iets regelen met de overheid. De Nederlandse overheid wil de dienstverlening aan Nederlanders in het buitenland (waar dan ook) verder verbeteren. Ervaringen met die dienstverlening en het oordeel daarover zijn daarom belangrijk. Juist nu we wereldwijd te maken hebben met de corona-epidemie merken we nog sterker hoe belangrijk het is dat de Nederlandse overheid burgers ook in het buitenland met raad en daad ter zijde staat.

Om te helpen meer inzicht te krijgen in ervaringen en wensen heeft de overheid een online enquête geplaatst. We willen iedereen aanmoedigen die in te vullen, het kost ongeveer 10 minuten en zo helpen we elkaar.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".