Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 30 DATUM: 18 maart 2020

De NVT en het coronavirus

corona

De corona pandemie is een feit. Het virus verspreidt zich wereldwijd en is niet meer te stoppen. Om de verspreiding zoveel mogelijk af te remmen luidt overal een algemeen advies om contacten zoveel mogelijk te vermijden. Daarom worden grotere evenementen afgelast en in diverse mate ontmoetingsplaatsen gesloten. De ambassade liet al weten dat er op Koningsdag geen activiteiten zullen zijn. Hierdoor komt ook de traditionele vrijmarkt van de NVT te vervallen.

De NVT steunt de maatregelen en wil er ook aan meewerken. Daarom zullen voorlopig geen evenementen georganiseerd worden.

In Thailand blijven voorlopig de restaurants open en of men elkaar op eigen initiatief en voor eigen verantwoordelijkheid wil blijven ontmoeten voor een borrel is een persoonlijke keuze.

Ook NVT Zeezicht organiseert voorlopig niets, maar suggesties en ideeën voor toekomstige activiteiten blijven welkom.

Voor verdere vragen verwijzen we naar onderstaande kanalen. Wij houden u op de hoogte wanneer er veranderingen zijn of ander nieuws te melden is.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers 3 October Vereeniging
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".