Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 08 DATUM: 28 oktober 2018

Algemene Ledenvergadering

Denkt u er aan dat we een Algemene Leden Vergadering (ALV) houden op 31 oktober 2018. Toegang hebben alleen leden die vóór aanvang van de ALV hun contributie 2018/2019 hebben voldaan. U kunt de documenten voor deze vergadering van tevoren inzien. De vergadering wordt gehouden in de bovenzaal van Bistro 33. Er is koffie of thee namens de NVT.

 
  Betreft: NVT Algemene Ledenvergadering
  Tijd: 2018-10-31 19:00
  Plaats: Bovenzaal van Bistro 33
  Adres: Sukhumvit Soi 33
  BTS: Asok, Phrom Phong
  MRT: Sukhumvit
 

Maandborrel met Lasagne

De herfst is aangebroken, dus tijd om aan overwinteren te denken en de warmte op te zoeken of althans die warme gevoelens te krijgen. Daartoe biedt de Captain's Pub At Hotel Mermaid Bangkok voor onze bezoekers op 1 november de lasagne deze avond aan voor slechts 100 baht (normaal 299 baht). Zoals altijd zijn er ook weer de oeroude Hollandse snacks en die met een Indonesische knipoog. Bij binnenkomst is er voor ieder lid de NVT-mok (zolang de voorraad strekt). Reden om ons te steunen en lid te worden? Lidmaatschap opgeven kan op de avond zelf of nu al via deze weblink.

borrel

 
  Betreft: NVT Borrel
  Tijd: 2018-11-01 19:00
  Plaats: Captain's Pub
in Mermaid Hotel
  Adres: 6 Sukhumvit Soi 29
  BTS: Asok, Phrom Phong
  MRT: Sukhumvit
 

Koffieochtend in de residentie

Op donderdag 8 November 2018 is er een koffieochtend in de residentie van de Nederlandse ambassade. Ons NVT lid Henriette Jansen zal vertellen over haar werk en vragen beantwoorden. Uitgebreide informatie vindt u in Nieuwsbrief 07. Deelname is gratis, na aanmelding uiterlijk de maandag ervoor. De voordracht wordt gehouden in het Engels.

 
  Betreft: NVT koffieochtend
  Tijd: 2018-11-08 10:00
  Plaats: Nederlandse residentie
  Adres: 106 Wireless Road
  BTS: Phloenchit
 

Zie ook het artikel in de Tegel


Museumbezoek

Op 14 november bezoeken we de hele dag Ayutthaya (inclusief Baan Hollanda) naar een idee van Else Geraets, die de groep deze dag zal begeleiden. Op het programma staan een museum, 2 of 3 tempels, Baan Hollanda en eten bij de verlichte tempels voordat de thuishaven wordt opgezocht. Het vertrek uit Bangkok is om 09.00 uur. Meer informatie volgt nog. Er kunnen 20 deelnemers mee, schrijft u zich daarom snel in. De NVT draagt bij aan de kosten van dit uitstapje. Inclusief vervoer vanuit Bangkok en een eenvoudige doch voedzame maaltijd bedraagt de bijdrage van leden van de NVT 500 baht en niet-leden 700 baht per persoon. Eventuele drankjes en entreeprijzen zijn voor eigen rekening. U betaalt bij het instappen in de bus (voor leden: onder vertoon van de ledenpas). Na inschrijven bent u in alle gevallen de bijdrage verschuldigd.

baan hollanda

 
 
  Betreft: Museumbezoek Ayutthaya
  Tijd: 2018-11-14 09:00 - laat
  Plaats: Verzamelen bij ambassade
  Adres: 15 Soi Tonson
  BTS: Chit Lom

U kunt zich tot 5 november aanmelden bij de secretaris, met het aantal personen en hun namen. Bij te geringe belangstelling gaat het bezoek niet door. Dat wordt op 5 november besloten.


NVT Magazine "De Tegel"

Het NVT Magazine "De Tegel" heeft een nieuwe hoofdredacteur. Wij wensen Wouter van Kampen veel succes in deze functie. Als u iets te schrijven heeft of anderszins inlichtingen wilt, kunt u bij hem terecht.

Om u alvast warm te maken voor komende artikelen, hier een paar artikelen geknipt uit voorgaande edities.


Wouter van Kampen


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Platina Goud
B-Quik KIS
Zilver Brons
Spirit Cinevideo Thailand AA Insurance Brokers Europcar
3 October Vereeniging Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".

Nieuwsbrief ontvangen?

Klik hier als u onze nieuwsbrieven wilt ontvangen

Platina sponsor

Gouden sponsor

KIS International School

Uw advertentie

uw advertentie