Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 25 DATUM: 3 maart 2018

Koffieochtend

Op woensdag 7 maart is er vanaf 10:00 uur op de residentie van de ambassadeur een ochtend met koffie en gebak.

Tijdens deze bijeenkomst zal Dr. Narong Prangcharoen, decaan van de muziekafdeling van de Mahidol Universiteit, iets laten zien van zijn instelling en het bijbehorende Thailand Philharmonic Orchestra. Er zal een korte muziekuitvoering plaatsvinden.

Tevens nemen we afscheid van de chargé d'affaires a.i. Paul Menkveld en zijn vrouw Anna, die plaatsmaken voor de nieuw benoemde ambassadeur.

Toegang gratis na aanmelding uiterlijk 5 maart bij koffie@nvtbangkok.org.

Prince Mahidol Hall

Betreft: Koffieochtend
Tijd: 2018-03-07 10:00-12:00
Plaats: Residentie ambassadeur
Adres: 106 Wireless Road
BTS: Phloen Chit, uitgang 5

NVT Computerclub

Er is een bijeenkomst van de groep NVT IT/Computerclub gepland voor 12 maart 2018. U kunt zich aansluiten op Facebook (zie Groups) of bij Les.

De volgende onderwerpen zijn door de leden voorgesteld: kopiëren van iPad naar Windows laptops en omgekeerd; adresbestanden aanhouden en koppelen aan andere programma’s (offline en online); FB for business—opties voor het stimuleren, monitoren en evalueren van FB traffic.

Betreft: Computerclub
Tijd: 2018-03-12 18:00-22:00
Plaats: Sportsman Bar (upstairs)
Adres: Sukhumvit Soi 13
BTS: Nana, uitgang 2

Indien u ook nog een of meer kleine probleempjes heeft en u weet niet goed hoe het uit te leggen of vragen, dan kijken we er wel even naar op de avond zelf.


Vooruitblik

Naast bovengenoemde activiteit zijn de voorbereidingen gaande voor het volgende:

  • 10 maart: de Belgische Club houdt een fietstour door oud Bangkok; aanmelden uiterlijk 5 maart (zie hier)
  • 1 april: Paaseieren zoeken voor de jeugd bij de Belgian Club of Thailand (BCT); details nader aan te kondigen
  • 5 april: het Groot Dictee der Nederlandse taal vindt plaats tijdens de maandelijkse borrel in een aparte ruimte; u kunt vast beginnnen met oefenen; oproep tot inschrijving volgt later.
  • In april gaat de groep NVT Museumbezoek naar het National Museum, met speciale rondleiding; aanmelden voor deze groep kan op Facebook (zie Groups) of via secretaris@nvtbangkok.org
  • 28 april in de ochtend Koningsdag Vrijmarkt en in de avonduren Koningsdagfeest van de ambassade in samenwerking met NVT, NTCC en MKB; de NVT heeft toegezegd te zorgen voor 8-10 vrijwilligers voor registratie van de bezoekers bij aanvang van het feest. U kunt zich melden via: secretaris@nvtbangkok.org

De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsors:

Platina Gold
B-Quik Mazars KIS

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".

Nieuwsbrief ontvangen?

Klik hier als u onze nieuwsbrieven wilt ontvangen

Platina sponsor

Gouden sponsor

KIS International School

Uw advertentie

uw advertentie